Jäähdytysratkaisut Humppilasta Pirkanmaalle, Varsinais-Suomeen ja Kanta-Hämeeseen

Kylmäkeskus Sami Oy myy laadukkaita jäähdytysratkaisuja kotiin, toimistoon ja teollisuuden käyttöön. Vuokraamme pakaste- ja kylmäkärryjä yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Palvelemme Humppilasta käsin muun muassa Forssassa, Huittisissa, Karkkilassa, Loimaalla, Turussa, Somerolla ja Tampereella. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jäähdytysratkaisumme kotiin, toimistoon ja teollisuuden tarpeisiin

Kylmäkeskus Sami Oy myy laadukkaat Toshiban ja Mitsubishin ilmalämpöpumput ja Carrierin jäähdytys- ja ilmastointijärjestelmät. Meiltä saat myös tuotteiden asennuksen, huollon ja korjaukset. Vuokraamme lisäksi pakaste- ja kylmäkärryjä sekä yritysten että kotitalouksien tilapäisiin tarpeisiin. Valmistamme myös kylmäkärryjä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Carrierin jäähdytys- ja
ilmastointijärjestelmät

100-vuotias Carrier on ilmastoinnin ja jäähdytyksen markkinajohtaja niin Suomessa kuin koko maailmassakin. Tekninen etumatka perustuu hyvään tuotekehitykseen ja tuotteiden korkeaan laatuun. Kaikkien laitteiden suunnittelussa yksi tärkeimmistä asioista on ympäristöystävällisyys, joka on seurausta energiatehokkuudesta ja luotettavuudesta.


Carrierin tuotevalikoima on erittäin kattava. Meiltä löytyy kaikki pienistä siirrettävistä jäähdytyskoneista aina suuriin jäähdytys- ja ilmastointijärjestelmiin asti. Kaikki tuotteet ovat Eurovent-sertifioituja, joten ilmoitetut suoritusarvot ovat luotettavia. Me toimitamme ja asennamme Carrierin laadukkaat ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät!

  • Carrier Factory Authorized Dealer -logo
  • Carel-logo
  • Frigo Block -logo
  • Alfa Laval -logo
  • Bitzer-logo
  • Nibe-logo
  • Toshiba-logo
  • Ouman-logo
  • Carrier-logo

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on laitteisto, jolla siirretään lämpöenergiaa ulko- ja sisäyksikön avulla ulkoilmasta sisäilmaan tai päinvastoin, riippuen siitä, halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumpulla lämpöä voidaan tuottaa huomattavasti edullisemmin kuin tavanomaisella sähkönvastukseen perustuvalla sähkölämmityksellä.


Kylmäkeskus Sami Oy toimittaa ja asentaa Suomen oloihin sopivat Toshiba ilmalämpöpumput. Kaikkiin Toshiban ilmalämpöpumppuihin voit tutustua Toshiba Finlandin omalla sivustolla.


Pyydä tarjous avaimet käteen -asennuspaketista!

Toshiba

Pakaste- ja kylmäkärryt

Vuokraamme pakaste- ja kylmäkärryjä yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Kärryt sopivat erinomaisesti elintarvikkeiden tilapäiseen säilytykseen, eikä sinun tarvitse huolehtia ruuan ja juomien säilyvyydestä kuumallakaan säällä.


Käyttämiemme kylmälaitteiden laatu ja luotettavuus sekä kokemuksemme kylmätilojen rakentamisesta takaavat, että ruoat säilyvät tuoreina ja virvokkeet viileinä.

Valmistamme myös kylmäkärryjä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kärry 2

- kylmäkäyttö
- mitat 2,8m x 1,35m x 1,9m
- valovirta
- jarruton
- kokonaismassa/ omamassa 690 kg

Kärry 3

- kylmä- / tai pakastekäyttö
- mitat: 2,7m x 1,9m x 2,0m
- voimavirta
- jarrullinen
- kokonaismassa / omamassa 960 kg

Kärry 4

- kylmäkäyttö
- mitat 3,0m x 1,5m x 2,25 m

- valovirta
- jarruton
- kokonaismassa / omamassa 360 kg

Kärry 5

- kylmä- tai pakastekäyttö
- mitat 3,5m x 2,0m x 2,3m
- valovirta
- jarrullinen
- kokonaismassa 1800 kg / omamassa 945 kg

Kylmäkontti

 

- kylmä- / tai pakastekäyttö

- mitat 6,8 x 2,5 x 2,6

- Toimii voimavirralla.