Kylmälaitehuolto ja jäähdytyslaitehuolto Humppilasta

Kylmäkeskus Sami Oy:n palveluihin kuuluvat jäähdytys- ja kylmälaitehuolto. Jos kylmä- tai jäähdytyslaitteeseesi tulee vika, soita meille numeroon 040 074 1214, niin saat avun välittömästi. Sopimusasiakkaillemme tarjoamme ympärivuorokautisen huoltopäivystyksen. Jos huollon tarve ei ole akuutti, voit tilata huollon näiden verkkosivujen lomakkeella. Palvelemme Humppilan seudulta aina Turkuun ja Tampereelle saakka.

Turvaudu kylmälaitehuollon kokeneeseen ammattilaiseen!

Nopealla palvelulla ehkäistään suuret vahingot

Nopean huoltopalvelumme avulla voimme ehkäistä aineelliset vahingot. Huoltopalvelumme tavoitteena on estää kylmälaitteissa esiintyvät viat, kuten kylmäainevuodot ja kompressorivauriot.


Vuoden 2002 alussa voimaan astui laki, joka koskee pätevyysvaatimusta jäähdytyslaitteita huoltaville yrityksille. Laki velvoittaa laitteen omistajaa teettämään vuosittain kylmäainetarkastuksen. Kylmäkeskus Sami
Oy:llä on viimeisimmän lain edellyttämät pätevyydet.

Kylmälaitteiden omistajille – hyvä tietää

Ympäristöhallinnon verkkosivuille on koottu tietoa F-kaasua sisältävän laitteen omistajille. Omistajiin kohdistuu velvollisuuksia. Tutustu materiaalin ympäristöhallinnon sivuilla.


Noudatamme Suomen Kylmäliikkeiden Liitto ry:n toimitusehtoja kylmä-, pakaste-, lämpöpumppu- ja ilmastoinninjäähdytyslaitosten huolto- ja
korjaustoiminnassa. Tutustu kylmäalan huolto- ja korjausehtoihin!

Otamme vastaan huoltotilauksia

Jos kylmä- tai jäähdytyslaitteessasi on vika, tavoitat meidät nopeiten puhelimitse numerosta 040 074 1214. Saat avun välittömästi. Sopimusasiakkaillemme tarjoamme 24/7-huoltopäivystyksen. 


Jos huoltotarpeesi ei ole kiireellinen, voit tehdä huoltotilauksen kätevästi verkkosivujen lomakkeella. Vastaamme sinulle pikimmiten tarkan ajankohdan sopimiseksi!

Tilaa kylmälaitehuolto meiltä