Carrier- jäähdytys- ja ilmastointijärjestelmät

100-vuotias Carrier on ilmastoinnin ja jäähdytyksen markkinajohtaja, niin Suomessa kuin koko maailmassa. Tekninen etumatka perustuu hyvään tuotekehittelyyn ja tuotteiden korkeaan laatuun.

Carrierin tuotevalikoima on erittäin kattava. Meillä on kaikki pienistä siirrettävistä jäähdytyskoneista aina suuriin jäähdytys- ja ilmastointijärjestelmiin asti. Kaikki tuotteet ovat Eurovent-sertifioituja, joten ilmoitetut suoritusarvot ovat luotettavia.

Carrier panostaa tuotekehitykseen satoja miljoonia vuosittain. Carrier on ensimmäisenä tuonut markkinoille useita tämän päivän yleisiä ratkaisuja. Kaikkien laitteiden suunnittelussa yksi tärkeimmistä asioista on ympäristöystävällisyys, joka on seurausta energiatehokkuudesta ja luotettavuudesta.

Kysy lisää Kylmäkeskus Sami Oy:stä

Me toimitamme ja asennamme Carrierin laadukkaat ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät Humppilasta käsin sekä ympäristökunnissa kuten Forssassa, Huittisissa ja Loimaalla sekä Karkkilassa, ja aina Turussa ja Tampereella saakka. Kylmäkeskus Sami Oy on perheyritys, josta saat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Ota yhteyttä!

www.carrier.fi

Suosittele meitä

Ylikauppilantie 2, HUMPPILA

Yhteystiedot

Kylmäkeskus Sami Oy
Ylikauppilantie 2
31640
HUMPPILA
info@kylmakeskussami.fi
www.kylmakeskussami.fi